Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, KURUM DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, sağlık alanında yapılan hizmetler ve yatırımlar hakkında, Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Yener Tanık’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, hastanelerde yapılan çalışmaları ve sunulan hizmetleri inceledi. Sağlıkla ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Vali Tutulmaz, başta Siirt Devlet Hastanesi olmak üzere şehrimize kazandırılan Anjiyo ünitesi hakkında da yetkililerden bilgi aldı.
Vali Tutulmaz, amaçlarının halka kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet çan 9 yıl önce

sayın valimiz bavulu hazır tren yolcusu gibi tarım i̇l md kontrol edilirse iyi olur misafir idarecilerden memlekete ne fayda gelir.

Avatar
ali durmuş 9 yıl önce

memet can beyefendi katılıyorum aynen tarım il müdürünün görev yaptığı ilde ekmek fiyatının bilmediğini görevi bırakıp ne zaman gideceğini sağa sola anlatmaktan başka bir şey yapmadığını olurmu böyle olurmu siirt böyle idarecilerden bu hale koyulurmu sayın valimiz.

Avatar
Cemil som 9 yıl önce

atandıgı günden beri lojman ve öisafirhanede kalan il md kim kamuoyuna duyurulur.