Bu haber kez okundu.

Siirt’te "Kanser ve Kanser Taraması" Hakkında Konferans Verildi
banner229

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi "KETEM"  birimi tarafından ‘ Kanser ve Kanser Taraması’ konulu konferans düzenlendi.

İl Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen konferansa; Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’in eşi Sayın Fulya Atik,  Garnizon Komuatnı Tuğgeneral Selçuk Yavuz’un eşi Dilek Yavuz, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş’un eşi Meltem Kuş, il protokolünün eşleri, toplum merkezlerinde bayan kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferansta konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre ÖMÜR;” Kanser hastalığında erken teşhisin önemine vurgu yaparak, Vali eşi Fulya Atik’e hanımefendiye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi "KETEM" de görevli Dr. Merve Kahraman hazırladığı sunumda "Kansere Sebep Olan Etkenler, Kanserden Korunda Yolları ve Erken Teşhisin Önemi" konferansa katılan konuklara anlatıldı.

Konferansta İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Melek Kaçar tarafından da ‘Çocukların Cinsel İstismarı’ hakkında sunum yapıldı.

Program sonunda kadınlara meme kanseri, rahim ağız kanseri ile ilgili tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.