Bu haber kez okundu.

Siirt'te İlk Kez “Obezite ve Metabolizma Cerrahisi“ Ameliyatı Yapıldı
banner229
Siirt Devlet Hastanesi uzman doktorları başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor.
Siirt Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sinan Sayır, Siirt’te bir ilk olan Obezite ve Metabolizma Cerrahisi Laporoskopik Sleeve Gastrektomi (kapalı tüp mide) operasyonunu gerçekleştirerek bir başarıya daha imza attı.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sinan Sayır ameliyatla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Siirt’te ilk defa Siirt Devlet Hastanesi’nde bu ameliyatın uygulandığını, bu ameliyatı vücut kitle indeksi 40 ve üzeri olan, çağın hastalığı olan obez hastalara yaptıklarını kaydetti. Yapılan ameliyatın tüp mide ameliyatı olduğunu ve bu ameliyatla beraber hastaların önemli ölçüde kilo verdiklerini ve fazla kilolarından kurtularak daha sağlıklı ve mutlu bir yaşama merhaba dediklerini dile getirdi.
Obezite cerrahisi ile beraber hastalarda mevcut hipertansiyon, diyabet ,hiperlipidemi, kalp ve damar hastalıklarında da önemli ölçüde düzeltme sağlandığını belirtti.
Siirt Devlet Hastanesinde bu ameliyatın uygulandığını ifade eden Dr. Sinan Sayır, emeği geçen tüm personele teşekkürlerini ifade etti. Yıllardır kilo veremeyen ve fazla kiloları ile mutsuz olan Funda Hanım’da; durumunun iyi olduğunu ve taburcu edileceğini söyledi.
Durumunun iyi olduğunu ve taburcu edileceğini ifade ederek, “Yıllardır veremediğim kilolardan tüp mide ameliyatı ile kurtulmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Dr. Sinan Sayır’a, bu imkanı sunduğu için minnettarım.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
SiirtDevlet Hastenesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.