Bu haber kez okundu.

Siirt'te 18 Uzman, 5 Pratisyen Doktor Atandı
banner229

Son yıllarda Sağlık alanında yapılan iyileşmeler ve Siirt Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasına taşınmasıyla hizmet kalitesinin artırıldığını ve yapılan yeni doktor atamalarıyla hizmet kalitesinin daha da artacağını belirten AK Parti Milletvekili Osman Ören Yanık ünitesi ve Anjiyo üniteleri ile ilgili müjdeler verdi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin özverili çalışmaları sonucunda ilimiz ve ilçelerini atanan doktorlar ile sağlık alanında halkımıza daha iyi hizmet verileceğini söyledi.

Ören, İlimiz ve ilçelerine atanan 23 Uzman Doktor arasında Mart ayında kurulacak olan Anjiyo ünitesi için Kalp ve Damar Cerrahının da atandığını, Ayrıca Devlet Hastanesinde Nükleer Tıp alanında kullanılacak Gamma Kamera tahsisinin de gerçekleştiğini belirtti. Ören; son yapılan atamalarla Siirt, Baykan, Pervari, Eruh, Kurtalan ilçelerine 23 uzman doktorun atandığını belirterek, "Yapılan atamaların Siirt devlet hastanesinin hizmet kalitesini artırdığını ve şuan itibariyle bölgeye hizmet edebilecek noktaya ulaştığını belirten Ören,İlimizde artık çok önemli ameliyatları başarıyla yapabilecek konuma geldiklerini, ayrıca, doktor atamalarının yanında tıbbi cihaz konusunda da yeterli düzeye ulaşıldığını , yanık ünitesinin 15 Şubat’ta hizmet vermeye başlayacağını ayrıca ANJİYO ünitesinin kurulması için ihalenin yapıldığını ve Mart ayında ANJİYO ünitesinin kurulmaya başlanacağını söyledi.

Ören, yapılan atamalarla birlikte Devlet hastanesi bünyesinde 89'ü uzman olmak üzere toplam 107 hekim sayısına ulaştıklarını ve İl genelinde 42 pratisyen hekimin olduğunu belirterek, yapılan uzman doktor atamaların hastanenin kalitesini arttıracağını söyledi.Ören, Siirt'in daha iyi bir sağlık hizmetine kavuşması için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.