Bu haber kez okundu.

Siirt, Kurtalan ve Baykan’a 55 Hemşire Atandı
banner229
2015/1 KPSS yerleştirmelerine göre Siirt Devlet Hastanesi, Kurtalan Devlet Hastanesi ve Baykan Devlet Hastanelerine 55 hemşire ve 3 Ebenin atandığı öğrenildi.
Ayrıca Siirt, Kurtalan, Pervari ve Eruh İlçelerine 4 Radyoloji teknikeri, Eruh ilçesine 1 Röntgen teknikeri, Siirt Diyaliz merkezine 1 Diyaliz Teknikeri, Siirt ve Kurtalan Devlet Hastanelerine 2 Diyetisyen ’in atandığı öğrenildi.
Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, 2015/1 KPSS yerleştirmelerine göre; Kamu Hastaneler Birliği emrine atanan ve 28-29 Temmuz 2015 tarihleri içerisinde tercih formunu Genel Sekreterliğe ulaştıran adayların yerleştirme puanları ve yerleştirildikleri ve Tercih verme tarihleri arasında tercihte bulunmayan adayların yerleştirme işlemi açıklanan münhal yerlere göre Kamu Hastaneler Birliği Genel sekreterliğince yapılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.