Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesine 7 Doktor Atandı
banner229

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Muzaffer Aslan, hastaneye yeni 7 doktorun atandığını söyledi.
Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, atanacak hekimlerden beşinin uzman, ikisinin de operatör doktor olduğunu belirtti.
Yapılacak atamalarla doktor ihtiyacının önemli oranda karşılanacağını aktaran Aslan, şöyle konuştu: "Sağlık Bakanlığınca atanan hekimlerimiz görevlerine başlamıştır. Şuan hastanemiz tıbbi araç ve uzman hekim konusunda bölgenin en kaliteli hastanesidir.
Emar, radyoloji, ultrason tomografi, endoskopi cihazlarımız tüm gün hizmet vermektedir. Hastanemizde sağlık hizmetleri çok gelişti. Bölgede çok önemli riskli ameliyatlar hastanemizde yapılıyor. Özel hastanelerle çok rahatlıkla rekabet edebilecek noktadayız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali keskı 7 yıl önce

hocam ne ozelle rekabet ya Allah aşkına gidin bakın özel hastane mı var siirtte
oraya gıden bır daha gitmiyor sirt devlet hastanesinde bulunan cihazlar siritte özellerinde hiç yok tek sıkıntı bıraz kalabalık olmasıdır hastanenin e oda normaldır cunku her kesımden insan var ve ve her daldan doktorunuz var