Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesinde İlk Defa Bir Hastanın Omurga Bölgesine Titanyum Plaklar Yerleştirildi
banner229

 Siirt Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatla bir hastaya Posterior lomber füzyon tekniğiyle hastanın omurgasının bel bölgesine titanyum plaklar yerleştirildi.

Şiddetli bel ağrısı çektiğini belirten İhsan KILINÇ isimli hasta (40), “Başvurmadığım yer kalmadı. Bana ameliyatın çok riskli olduğu söylenerek felç olabileceğim belirtildi. Çeşitli ameliyatsız tedaviler önerildi. Muayene için Siirt Devlet Hastanesine geldim. Ameliyat kararı verildi. Allah’a şükür çok iyiyim, ağrılarım azaldı, şimdi ayakta durabiliyorum. Mutluluğumu anlatamam” dedi.

Siirt Devlet Hastanesinde Beyin Cerrahisi olarak birçok ilke imza atmaktan mutluyuz.

Hasta geldiğinde Yürüme güçlüğü ve bacaklarda ağrı şikâyetiyle polikliniğe müracaat etti Siirt Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ümit Sinan Özdemir, şunları söyledi:
“Hasta bana geldiğinde Yürüme güçlüğü ve bacaklarda ağrı şikâyetiyle polikliniğe müracaat etti. Yapılan Röntgen ve MR sonucunda lomber bölgede dar kanal olduğu tespit edildi. Hastaya Ameliyat olması önerildi ve Hasta ameliyat edildi ve omirliğini sıkıştıran bölgeler açıldı.

Hastaya Siirt ilinde ilk defa yapılan ameliyat tekniğiyle hastanın omurgasının bel bölgesine titanyum plaklar yerleştirildi. Hastamız ameliyat sonrası ilk saatlerden itibaren tüm şikâyetlerinin geçtiğini belirtti.

Hastamızın Siirt Devlet Hastanesini tercih etmesi ve bize güvenmesi bizim gurur kaynağımız oldu. Hastanın ve ailenin mutluluğu bizi daha çok sevindirdi” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.