Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesi'nde Başarılı Çalışanlara Ödül
banner229
Siirt Devlet Hastanesi bünyesinde görev yapan sağlık çalışanları, performans değerlendirilmesine göre hastane yönetimi tarafından ödül verildi.
Siirt Devlet Hastanesi başhekimi Muzaffer Aslan yaptığı açıklamada, ödül vermeyi geleneksel hale getirmek istediklerini, her ayın en başarılı çalışanına teşekkür belgesi ve ödül vererek, çalışanların motivasyonunu artırdıklarını söyledi.
Hastane bünyesinde 7 farklı alanda çalışanların ödüllendirildiğini dile getiren Aslan, "Her ay yapmayı planladığımız ayın en çalışkan, en başarılı personellerine, sağlık çalışanlarına belki motivasyonlarını artıracak bir etki yapar diye kendilerine nezaketen bir ödül vermek istedik.
Huzurunuzda ayrıca teşekkür ediyoruz kendilerine. Şimdide teşekkür belgelerini vermek üzere tüm idareci arkadaşları yanıma istiyorum" diye konuştu.
Siirt Devlet Hastanesi olarak her geçen gün hizmet ağlarını genişletmekle birlikte modern cihazlarla ve uzman eğitimli personel aracılığı ile Siirt halkına, bölge halkına hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Aslan, şunları kaydetti: "Tabi bizim buradaki asil görevimiz buraya başvuran hastaların en asgari düzeyde bile olsa memnun edebilmeleridir.
Bunun da belki tek yolu buraya başvuran hastaların benim kendi hastaneme gelmiş olan kişinin benim kendi akrabam, yakınım, eşim, dostum olarak görünmesidir belki de. Tabi insan olduğu her yerde mutlaka hata olacaktır. Ama bizim ilgilendiğimiz, çalıştığımız kurum, hatayı affedecek bir kurum değil.
İnsan hayatı söz konusudur. Bunu için diğer kurumlara nazaran çok daha iyi çalışmamız gerekiyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.