Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesi Tarafınca Düzenlenen Voleybol Turnuvasında Şampiyon Sarı Serum Gücü Oldu
banner229

Siirt Devlet Hastanesi, çalışan personeller arasında dayanışmayı artırmak, personelin yoğun iş stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla birimler arası voleybol turnuvası düzenledi.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sedat Yeşilbaş, düzenlemiş olduğumuz birimler arası voleybol turnuvası hastane personelin motivasyonunun arttırılması, personel arasında iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlamak hem de çalışan personellerimizi spor yapmaya teşvik etmek amacıyla voleybol turnuvası düzenledik. Kadın ve erkek personelin karma olarak mücadele ettiği voleybol turnuvasında 10’ar kişiden oluşan toplam 22 takım yer alıyor. 14 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, 11 Ocak 2019 Cuma günü birbirinden  çekişmeli müsabakalarla start aldı. Takımların eleme usulüne göre mücadele ettiği turnuva müsabakaları 26 Ocak tarihinde oynanan final maçı ile son buldu. Katılım sağlayan takımları ve şampiyon olan Sarı Serum Gücü takımını tebrik ediyorum dedi.

Başhekim Yeşilbaş, bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen il Gençlik Spor Müdürü Hüsam Olgaç'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Siirt Devlet Hastanesi tarafından organize edilen birimler arası voleybol turnuvasında şampiyon belli oldu.

Turnuvada Birinci olan Sarı SERUM GÜCÜ (yetişkin acil) takımına madalyasını il Gençlik Spor Müdürü Hüsam Olgaç, kupayı il Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür verdi.

İkinci olan Can Kurtaranlar (Yoğun Bakım ) takımına madalyasını Tıp Fakültesi Genel Sekreteri Zihni Akkoyun, kupayı Hastane Başhekimi Sedat Yeşilbaş verdi

Üçüncü olan Voley Fatura (faturalandirma) takımına madalyasını vermek için Afad il Müdürü Cahit Akkoyun , kupayı AK Parti Gençlik Golları Gaşkanı İbrahim Hamit Bedük  verdi.

Organizasyonda Birinci olan Sarı Serum Gücü takımına ödül olarak eşofman takımı tertip komitesi ve hastane yöneticileri tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.