Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Şeyda Kayhan, İl Dışına Hasta Sevki Azaldı
banner229

Siirt Devlet Hastanesinden il dışına hasta sevki azaldı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Şeyda Kayhan, yaptığı açıklamada, hastanenin donanımlı hekim kadrosuna sahip olduğunu belirtti.

Büyük merkezlerde yapılabilen tedavilerin birçoğu hastanede sorunsuz şekilde uygulanabilmekte olduğunu kaydeden Kayhan, "Ülkemizde kapalı yöntemle ameliyat tekniği her geçen gün önem kazanmakta olup hastanemizde de bu yöntem sıklıkla uygulanmaktadır.

İl dışındaki hastanelere sevk oranımızı en aza indirdik. Halkımız için her geçen gün daha iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kadın Doğum Uzmanı Ahmet Yıldızbakan ise, Siirt Devlet Hastanesinde artık haftada bir gün laparaskopi (kapalı ameliyat) ameliyatını düzenli bir şekilde yaptıklarını söyledi.

Başhekim Kayhan, ramazan ayı boyunca özellikle akşam saatlerinde acil servisteki yoğunluğun önüne geçmek, hastalara daha hızlı müdahale edebilmek, vatandaşların oruçluyken tahlil, ilaç yazdırma, muayene olma zorunluluğunu da ortadan kaldırmak için bu aya özel iftar sonrası dahiliye ve pediatri çocuk hastalıkları branşlarında 20.30-24.00 saatleri arasında poliklinik hizmeti verdiklerini kaydetti.

Kayhan, "Vatandaşlarımızın memnun kaldıklarını görmek bizleri sevindirdi. Ramazan ayının sonuna kadar uygulamamız aynı şekilde devam edecek. Hafta içi saat 20.30-24.00 arası vatandaşlarımız gelip, muayenelerini olabilirler." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cevat Yürekli 6 yıl önce

İl dışına sevkin azaldığı falan yok her gün batmana özel hastanelere ambulanslarla hasta nakli yapılıyor kamuoyunu aldatmayın.