Bu haber kez okundu.

Siirt Barosu İle Özel Siirt Hayat Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi ile Siirt Barosuna kayıtlı avukatlar arasında  Özel İndirimli sağlık hizmeti anlaşmasında, personel ile (anne,baba,eş ve çocuklar) olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetinden ve tüm branşlardan %20 indirim anlaşması imzalandı.

Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzalanan indirim protokolünde, Muayene fark ücretlerinden, Radyoloji işlemleri (Emar, Ultrason,Tomografi),Laboratuar işlemleri (Tahliller),Normal Doğum işlemelerinden,Sezeryen Ameliyatlarından,Genel Ameliyat fark ücretlerinden,Check-Up hizmetlerinden,yatak ücretlerinden indirimli faydalanabilecekler.

İmza töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, “meslektaşlarımıza sunduğumuz hizmet konusunda önemli anlaşmalardan birini bugün gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra da Özel Siirt Hayat Hastaneleri ile işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek, Meslektaşlarına verdikleri sözü tuttuklarını ve bunun gibi pek çok alanda da çalışmalar olduğunu belirterek,amaçlarının meslektaşlarının daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar ayaktan tedavide de yine çok uygun indirim koşulları ile hasta ödemeli olarak hizmet alabilecekler. Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabileceklerini belirten Dilek, yapılan anlaşmayla birlikte Baroya bağlı üyelerimiz ve birinci derece yakınları Özel Siirt Hayat Hastanesinden sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. Siirt Barosu olarak bu imkanı bize sağlayan Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz." Dedi.

Hasta odaklı ve kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Siirt Barosu ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık.

Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde olarak hareket ediyoruz. Bu anlamda uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz. Bizde bu büyük aileye hizmet vermekten ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, "İndirim sözleşmesinin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.