Bu haber kez okundu.

Sağlık Müdürü Aslan’dan Talesemi Derneğine Ziyaret
banner229
İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, öncülüğünde Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Çiğdem Karakaya, Araş.Bil.Sis.Sağ.Gel. ve Halk Sağlığı Şube Müdürü Beşir Sevgili’ nin katılımıyla Talasemi Derneği Başkanlığını yürüten ve aynı zamanda İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar ve Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Rıdvan Eldemir’i makamında ziyaret ettiler.
 Ziyaret esnasında Siirt ve çevresinde bulunan Talasemili hastalar ile ilgili bilgi veren Rıdvan ELDEMİR, kayıtlı 45 talasemi hastasının bulunduğunu ve bu hastalara yönelik, ihtiyaçlara cevap verildiğini, daha yakından tanıma ve sıcak ilişkiler kurma düşüncesi ile ev ziyaretlerinin gerçekleştirileceği, Derneğe kayıtlı olmayan 20 hastanın daha mevcut olduğunu ve bu hastalara da en kısa sürede ulaşılacağının bilgisini verdi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, yapmış oldukları bu ziyaretin amacının Talasemi konusuna dikkat çekmek olduğu ve ailelerin bu konuda bilinçlendirilmesinin önemine vurgu yaparak, İl Sağlık Müdürlüğü olarak üzerlerine düşen her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.