Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Emniyet, Jandarma ve Kara Kuvvetleri Personeline Özel İndirim
banner229

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı,  Özel Siirt Hayat Hastanesiyle özel indirimli “Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi” yaptı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığına görev yapan Personellerin ve (eş, çocuk, anne, baba) hastanedeki tüm işlemlerden özel indirimli sağlık hizmetinden yararlanabilecekler.

Özel Siirt Hayat Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını ve tüm güvenlik personellerine kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını taahhüt ettiklerini ifade eden hastane yöneticileri, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan personellerin (eş, çocuk, anne, baba)  muayene ücretleri, laboratuar hizmetleri, radyoloji (ultrason, tomografi, emar) hizmetleri, ameliyat fark ücretleri, eeg ve emg, doğum ücretleri ve yatak ücretlerinden özel indirimli bir şekilde hastaneden faydalanabilecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.