Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ramazan Ayı Boyunca Acil ve Poliklinik Muayene Ücretlerinde Fark Almayacak
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi yaklaşık iki ay önce başlatmış olduğu Nöroloji, Üroloji ve Genel Cerrahi branşlarında, MR ve Tomografi çekimlerinden ek bir ücret alınmamasının ardından, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca Acil ve Poliklinik Muayene ücretlerinde fark almayacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nural Hasbal, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca Acil ve Poliklinik Muayene ücretlerinde ve MR ve Tomografi çekimlerinden fark alınmayacağını söyledi.

Hasbal geçtiğimiz aylarda halkımızdan gelen yoğun istek üzerine Nöroloji, Üroloji ve Genel Cerrahi branşlarında ve ayrıca tanı ve tedavide çok önemli olan MR (EMAR) ve Tomografi çekimlerinden ek bir ücret almayarak, farklı oldukların gösterdiklerini ve vatandaşların hastanelerine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdür Dr. Hasbal, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak “farklıyız ama fark almıyoruz” diyerek bu Ramazan ayında Acil ve Poliklinik Muayeneleri ve Nöroloji, Üroloji ve Genel Cerrahi branşlarında ve MR ve Tomografi işlemlerinden ilave destek katkı payı almıyoruz”. Bu amaçla da aile bütçesine katkı sağlayarak bu konudaki duyarlılığımızı gösteriyoruz.

Hasbal, Hastane Yönetimimiz, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca bu hususta son derece duygusal yaklaşarak, yardım ve destek unsurlarını fazlaca önemsiyor, ”Halka hizmet etmenin, Hak’ka hizmet etmek “olduğu anlayışıyla giderleri kendi bütçelerinden karşılayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.