Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya’yı Kadrosuna Kattı
banner229

İlimizin ilk özel hastanesi olan ve hizmete girdiği günden bu yana başta Siirt olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesi, alanında uzman doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi'nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katılıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya  1 Kasım’dan itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak.

Özel Hayat Hastanesi, hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmak için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya’yı kadrosuna dahil ederek, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktor sayısını da 2'ye çıkarmış oldu.

Özel Hayat Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktorları Op. Dr. Ahmet Barışçıl’dan sonra ikinci Doktorları Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya oldu.

 1 Kasım’dan itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya, alanında çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya;

*Gebelikte tarama testleri.

*Gebeliğe hazırlık ve gebe takibi.

*Normal doğum

*Ağrısız doğum (epidural anestezili doğum)

*İnkontinans cerrahileri ve (idrar kaçırma) tedavileri.

*Laparaskopik ameliyatlar

*Kısırlık tetkikleri ve tedavileri ilaçlı rahim filmi= HSG

*İntra uterin inseminasyon (aşılama tedavisi)

*Genital estetik ameliyatları gerçekleiştiriyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, tecrübeli bir hekimi daha hastane bünyesine dâhil etmiş olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Fırat,güçlenen hekim kadrosu ile ilgili olarak büyüyen gelişen hizmet çeşitliği her geçen gün artarak ilimizin ilk özel gözde sağlık tesisi olan Özel Siirt Hayat Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya’nın 1 Kasım’dan itibaren göreve başlamasıyla birlikte önemli eksiklerinden bir tanesinin tamamlanacağını belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf demir 4 yıl önce

maşAllah doktorlar üst üste gelmeye başladı.

Avatar
esra seletli 4 yıl önce

bayan doktor sayısı da artmış hizmet vermek güzeldir

Avatar
m.y 4 yıl önce

doktor hanım cok güler yüzlü cok ilgili.