Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Dezenfekte Edildi
banner229

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü korona virüs ile mücadele ekipleri Özel Siirt Hayat Hastanesini dezenfekte etti.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında ekipler, toplum sağlığının korunmasına katkı sağlamak için vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlardan biri olan Özel Siirt Hayat Hastanesini dezenfekte etti.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde korona virüs salgınına karşı poliklinikler, hasta bekleme salonları, servisler, koridorlar ve merdivenler dezenfekte edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, "Tüm dünyada salgın oluşturan korona virüsten korunma tedbirleri kapsamında hastanemizde büyük bir titizlikle Siirt Belediyesi tarafından dezenfeksiyon çalışmaları yapılmıştır ve buna ilaveten tedbirler alınmıştır, dileğimiz bu salgını zararsız bir şekilde atlatmaktır” dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, “Koronavirüse karşı ilk günden beri önlemlerimizi aldık, almaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.

Fırat, dezenfekte çalışmalarında kendilerine destek olan Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü korona virüs ile mücadele ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.