Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Corona Virüsüne Karşı Dezenfekte Edildi
banner229

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran Corona virüsü salgınına karşı Özel Siirt Hayat Hastanesi'nde çeşitli sağlık ve hijyen önlemleri alındı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Türkiye'de korona virüs vakasının görüldüğünü açıklamasından hemen sonra Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkilileri üst seviyede önlemler aldı.
 Özel Siirt Hayat Hastanesi kapalı alanlar ve her yer özenle dezenfekte edildi. Temizlik işlemlerinde özel dezenfektan ürünleri kullanan yetkililer, Özel Siirt Hayat Hastanesi girişinde ise gelen hastalar için el dezenfektanı uygulamasına geçti. 
Hastane görevlileri ve hastalar maske takarak virüse karşı önlemlerini alırken hastane giriş çıkışları ve poliklinik girişlerinde hastalara el jelleriyle dezenfekte uygulaması yapılarak önlem alındı.
Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, evlere girdikten sonra bol su ile ellerimizi yıkayıp hijyene önem verelim. Hemşerilerimizden de hijyen kurallarına daha çok dikkat etmelerini ve top yekün seferberliğe dönüşen bu konuya katkı sunmalarını bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki Corona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.