Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi 23 Nisan’da Tüm Branşlarda Hizmet Verecek, Çocuk Polikliniğinde Katılım Payı Hariç %25 İndirim Uygulayacak
banner229

İlimizin önde gelen sağlık kuruluşlarından Özel Siirt Hayat Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da tüm branşlarda sağlık hizmeti vermeye devam edecek.

Özel Siirt Hayat Hastanesi resmi bayramımız olan bu özel günde da çocukları unutmadı. Özel Siirt Hayat Hastanesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Çocuk Polikliniğinde katılım payı hariç %25 indirim uygulayacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr.Nural Hasbal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 1 günlük tatil süresince tüm branşlarda hizmet vereceklerini belirtti.

Hasbal, “Sağlık Hizmetleri ihtiyaç duyulduğu anda bekletilmeksizin 24 saat esasına dayalı olarak verilmesi gereken özellikli bir hizmettir. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili dolayısıyla sağlık hizmetlerinin aksamaması açısından gerek personel gerekse tıbbi donanım anlamında tüm önlemleri aldık.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması açısında tüm branşlarda ve Çocuk hastalıkları branşlarında katılım payı hariç %25 indirim uygulayarak, hizmet vereceğiz.

Hasbal, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk`ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.