Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Doktorlarına Barden Otelde Akşam Yemeği Verdi
banner229
Özel Siirt Hayat Hastanesi Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeni ile 14 Mart Tıp Bayramını buruk bir şekilde bünyesinde bulunan tüm doktor ve aileleri ile birlikte Barden Otelde verdiği akşam yemeğinde kutladı. Doktorların eş ve çocuklarının katıldığı akşam yemeğinde oldukça samimi ve sohbet dolu bir güzel bir akşam yaşandı.
Geceye Başhekim Op. Dr. Ekrem BİLEK, Hastane Koordinatörü ve Başhemşire Nermin ARIKAN ve göreve yeni başlayan Genel Müdür Dr. Nural HASBAL ev sahipliği yaptı.
Genel Müdür Dr. NuralHASBAL gecede yaptığı konuşmada, tüm hekimlerin hastane misyonuna uygun olarak, ticari beklenti olmaksızın, Siirt halkına sağlık konusunda her türlü yardımcı olmaya devam edeceklerini, Siirt’in en eski ve ilk Özel Hastanesi olan Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak Siirt halkına hak ettikleri ve talep ettikleri ölçüde hizmet etmeye, sağlık alanındaki her türlü yeniliği sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.
Gecede söz alan Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi ve Tabipler Odası Başkanı Op. Dr. Ekrem BİLEK, "Ankara'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dileriz.
Bu hüzünlü günde, görevi başında, insanı yaşatmak ve insan sağlığı için çaba gösteren fedakâr doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız" temennilerinde bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.