Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, 1 Mayıs'ta Tam Kadro Hizmet Verecek
banner229

İlimizde sağlık alanında yükselmeye devam eden ilimizin ilk özel hastanesi Özel Siirt Hayat Hastanesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla hizmetlerine tam kadro devam edecek.

Özel Siirt Hayat Hastanesi dahiliyeden, kardiyolojiye, göz,Çocuk,Kadın Doğum hastalıklarından, bütün branşlarda tüm hekim kadrosuyla hastalarına hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr.Nural Hasbal, İşçi Bayramı dolayısıyla resmi tatil olan 1 Mayıs Çarşamba  günü sağlık hizmeti almak isteyen ve tedavisi devam eden tüm hastalarımızın mağdur olmaması ve her daim sağlıkta buluşma noktası olan hastanemizde tüm hekim kadrosumuzla hizmetlerimize aksamadan devam edeceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.