Bu haber kez okundu.

 ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
banner229
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmadı. Serviste yatan hasta ve hasta yakınları ile kadın çalışanlara karanfil takdim edildi.
 ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Hastanesi tüm özel günlerde olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de hastalarını unutmadı. Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Erzurumlu, Sağlık Hizmetleri Müdürü Deniz Tinti ve Personel Müdürü Necmettin Fırat topluca hasta odalarını gezerek, kadın hastalara, hasta yakınlarına ve çalışan hemşirelere karanfil takdim ederek, kadınlar gününü kutladılar.
 Özel Asema Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Erzurumlu, kadınlar günü için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Gerek ev hayatımızda gerekse iş hayatımızda çok önemli yere sahip olan kadınlarımızın her zaman baş tacı edilmesi gerekiyor, 8 Mart tarihi de bu önemi bir kez daha anlamamıza vesile oluyor.
  Hastane yönetimi olarak diğer özel günlerde olduğu gibi, hastalarımızı ziyaret edip hem geçmiş olsun ziyareti yapıyor, hem de günlerini kutluyoruz.
 Bu vesile ile bir kez daha diyoruz ki kadınlara şiddetin son bulması temennisiyle tüm kadınlarımızın "Kadınlar Günü" kutlu olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.