Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Vatandaşların Teveccühü Olmaya Devam Ediyor
banner229
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Uzman Doktor kadrosunu güçlendirmesiyle beraber vatandaşların teveccühü olmaya devam ediyor.
Ramazan ayında hastaların genelde fazla hastanelere gitmemesine rağmen vatandaşların Uzman Doktor konusunda teveccühlerini
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL'dan yaparak gösterdiler.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu yaptığı açıklamada; her geçen gün düzenli ve artan sayıda hasta almaya devam ettiklerini, hastaların sağlıklarına kavuşmuş bir şekilde evlerine dönmelerini sağladıklarını, bununla beraber çevre il ve ilçelerimizden hastanemize göstermiş oldukları yoğun teveccühten dolayı teşekkür etti.
Hastane yönetimi olarak vatandaşlara hoşgörülü ve şefkatle yaklaştıklarını belirten Erzurumlu, modern ve donanımlı bir hastanenin hizmet kalitesini de beraberinde getirdiğini söyledi.
Son bir yılda ÖZEL ASEMA HOSPİTAL sağlıkta önemli mesafeler aldığını ifade eden Erzurumlu, amaçlarının vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YUNUS DEMİR 9 yıl önce

si̇i̇rtli̇ni̇n eli̇ değmedi̇ği̇ her i̇ş olur :))