Bu haber kez okundu.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL VATANDAŞLARIN TERCİHİ OLDU
banner229
Çok yakında ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’da Beyin Cerrahi, Dermatoloji (Cildiye), Kardiyoloji doktorlarının hizmet vermeye başlayacak olması ve hastanenin kapasitesi 48 yataktan 75 yatağa çıkarılması hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet verilmesiyle birlikte ÖZEL ASEMA HOSPİTAL vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL 2015-2016’da Siirt’in en büyük özel Hastanesi olmasının ardından vatandaşlarda ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’a gitmeye başladı.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL modernizasyonu ve kalite anlayışındaki değişiklikler Siirt’te de kendisini göstermeye başlamasıyla beraber, 1 Ocak -16 Ocak tarihleri arasında 12 Bin hasta ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’ı tercih etti.
Büyük hastanelerle kalite yarışına girebilecek kadar olumlu gelişmelerin yaşandığı ÖZEL ASEMA HOSPİTAL da, Hastane yönetimi kalite ve modernizasyon anlamında kendilerini geliştirdikleri gibi vatandaşın ayağına hizmeti götürmesi vatandaşın tercih etmesinde en büyük etken oldu.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL 5 Yeni bölümleri Beyin Cerrahi, Dermatoloji (Cildiye), Kardiyoloji, Kadın Doğum ve Çocuk Doktoru branşlarında çok yakın zamanda Siirt halkına hizmet vermeye başlayacak.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’da daha önce kadın doğum uzmanı sayısı iki iken üçe, Çocuk doktoru sayısının da İkiden üçe çıkacağı öğrenildi.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, şunları söyledi: “Siirt’ten il dışına sevklerin önüne geçmek için Uzman doktor ve Tıbbı cihaz alımı konusunda hastaneyi güçlendirmeye devam ettiklerini, Şuan hastanenin yakaladığı kaliteyle birlikte yüzde yüz oranında hizmet vermeye başladıklarını ve hastanede poliklinik servislerinde önemli bir artış yakaladıklarını söyledi. Hastanenin yatan servisinin doluluk oranının yüzde 100’lere çıktığını belirten Erzurumlu, Hastanede yapmış olduğumuz revizyonla hastanenin yatak kapasitesini artırdıklarını ayrıca ilimizin ihtiyacı olan Beyin Cerrahi, Dermatoloji (CİLDİYE), Kardiyoloji bölümlerini çok yakında açacaklarını, yine hastanede hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Doktorlarının sayısını ikiden üçe çıkardıklarını söyledi. Erzurumlu, halkımıza en iyi sağlık hizmetini verme çabamız istek ve gayretlerinin artarak devam edeceğini” söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.