Bu haber kez okundu.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL 	Personeli Moral Gecesinde Bir Araya Geldi
banner229
Özel ASEMA HOSPİTAL, personellerinin moral ve motivasyonunu artırmak için gece düzenledi.
Özel ASEMA HOSPİTAL Siskav salonunda çalışanlarına yönelik 'moral gecesi' düzenledi. Doktorundan hemşiresine, hizmetlisinden ambulans şoförüne, aşçısından hostesine kadar tüm hastane personelinin katıldığı gecede doyasıya eğlendiler.
Gecede bir konuşma yapan ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, Sağlık sektörü bir ekip ve hizmet işidir, bu sektörde her kesimi memnun etmek kolay değil. Sizlerin zorlu çalışma şartlarına rağmen ortaya koyduğunuz disiplinli öz verili, sabırlı ve hoşgörülü tutumlarınız bizleri memnun etmektedir. Kısaca söylemek gerekirse sağlık sektörü stresli bir meslek, bizlerde sizlerin bu stresini bir nebze azaltmak için ve uyumlu çalışmanızı sağlamak amacıyla bu geceyi tertip etmiş bulunmaktayız. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum.” Dedi.
Oldukça samimi bir havada geçen gecede bir konuşma yapan ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Personel Müdürü Necmettin Fırat, ÖZEL ASEMA HOSPİTAL, “Artık çok daha güçlü ve büyük bir aileyiz. Hepimizin yaptığı iş çok önemli. Hastanemiz günden güne güçlenerek, büyümeye devam ediyor. Artık ÖZEL ASEMA HOSPİTAL bir marka oldu, ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’lı olmak bir ayrıcalık oldu. İnsanlar artık sadece tedavi olmak değil, ÖZEL ASEMA HOSPİTAL’da çalışmak istiyorlar. İnanın her gün birçok insan bize çalışma talebiyle geliyor. Bu, ne kadar kaliteli bir iş yaptığımızın da göstergesidir” dedi.
Konuşmanın ardından, Özel ASEMA HOSPİTAL çalışanları Siskav sanatçıları Cengiz Tan ve Hakan Tan’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.