Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Nöroloji Uzm. Dr. Zehra Duygu Ekmekçi, Türkçe Bilmeyen Vatandaşların İlgi Odağı Oldu
banner229
Özel Asema Hospital Nöroloji Uzm. Dr. Zehra Duygu Ekmekçi çevre köylerden ve ilçelerden gelen Türkçe bilmeyen vatandaşların ilgi odağı oldu.
Hastaların takdir ettiği ve yoğun ilgi gösterdiği Özel Asema Hospital doktorlarından Nöroloji Uzmanı olan Dr. Zehra Duygu Ekmekçi de Siirtlilerin gönlünde taht kurdu.
Hastalara gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı hastaları memnun eden Doktor Ekmekçi birçok hastanın kendisini tercih ettiği ve özellikle ilçelerden gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştığı belirtiliyor. Ayrıca Özel Asema Hospital’da Kürtçe bilen doktorlara gelen hasta sayısında artış yaşandığı gözlendi.
Siirt Özel Asema Hospital’da Nöroloji Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Zehra Duygu Ekmekçi, yaptığı açıklamada; ”çevre köylerden ve ilçelerden gelen Türkçe bilmeyen vatandaşların rahatsızlıklarını Kürtçe dilde izah etmeye çalıştığını söyleyen Dr. Ekmekçi, zaman zaman farklı branşlara giden hastalara da tercümanlık yaptığını kaydetti.”
Nöroloji doktoru ile ilgili görüş ve düşüncelerini bildiren hastalar, "Tedavi görmek için gittiğimiz Özel Asema Hospital’da sıcak bir ortamda karşılanıyoruz. Dr. Zehra Duygu Ekmekçi hastalara yakın ilgi gösteriyor bizde kendisini tercih ediyoruz. Özellikle doktorun yaşlılara gösterdiği ilgi ise takdir görüyor. Zehra doktorun gösterdiği bu ilgi diğer doktorlara da örnek olmasını bekliyoruz" açıklamalarında bulundular.
Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, “Siirt doğuda bulunan bir il olmasından dolayı muayene için köyden kente gelen vatandaş sayısı da fazla. Bizde köyden gelen Türkçe konuşamayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, onları daha iyi anlamak için Kürtçe bilen doktorlarla hizmet veriyoruz.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünü de unutmadığımız gibi bundan sonrada Siirt halkı için elimizden gelenin daha fazlasını yapma gayreti içinde olacağız” dedi.
Vatandaşlar da, kendilerini büyük bir sıkıntıdan kurtaran hastane yönetimine ve doktorlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin DEMİR 8 yıl önce

Kendisini Siirt'te tanımış,çok iyi hekimliğinin yanında göstermiş olduğu ilgi ve alakayla tarafımca büyük saygınlık kazanmıştır.Ayrıca İstanbul'daki rahatsızlığımda sağ olsun yardımıma yetişmiş buradaki doktora kendisi yönlendirmiştir.Siirtli vatandaşlarımızın aynı duygulara sahip olması beni daha da mutlu kılmıştır.Siirt'te yaşayan vatandaşlarımız için büyük bir şans olarak görmekte olup kendisine üstün başarı ve mutluluklar dilerim.