Bu haber kez okundu.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL KADIN DOĞUM DOKTORU MAHMUT AKSİN, İFTARDAN SONRA HASTALARINA BAKIYOR
banner229
 Siirt Devlet Hastanesinde daha önce görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mahmut Aksin Özel ASEMA HOSPİTAL’da hasta kabulüne başlamasının ardından Ramazan ayında iftardan sonra acil servise müracaat eden Kadın Doğum hastalarına hiç bir fark almadan 24 saat boyunca ücretsiz bakacağı öğrenildi.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mahmut Aksin, ramazan nedeniyle ve sıcaklardan dolayı  dışarıya çıkamayan ve iftardan sonra acil servise gelip müracaat eden hastalarını kendilerinden hiçbir fark almadan muayene edeceğini belirtti.
ASEMA HOSPİTAL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İhsan Erzurumlu: Ramazan nedeniyle gündüz muayeneye gelemeyen Kadın Doğum Hastalarının iftardan sonra acil servise müracaat etmeleri halinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mahmut Aksin tarafından kendilerinden hiçbir fark alınmadan muayene edileceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatma k 8 yıl önce

bi kere ismet beyi hic tavsiye etmiyorum kimseye kntrl hastalarina bi kere bakmaz ve anlattigindan da hic birsey anlasilmaz. ben sirt agrilarindan sabaha kadar uyuyamiyordum mahmut beye cok tsk ederim hastalarina gosterdigi ilgi ve alakadan dolayi. cok sukur simdi iyiyim asema hospital kadin dogum doktoru diyorsaniz mahmut aksin. fatma k.

Avatar
orhan 7 yıl önce

mahmut bey gercekten bir doktordan fazlası Allah razı olsun adam gibi adamdır kendisi

Avatar
Zeki yoldirim 3 yıl önce

İyi bir doktor degil egosu yüksek bilgisi pek yok