Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Fırat, Pervari ve Eruh İlçelerimizi Ziyaret Etti
banner229

Özel Asema Hospital Genel Müdürlüğüne getirilen Necmettin Fırat,göreve başlamasıyla birlikte ilimiz ve ilçeleri tek tek gezerek hastanede yapılan hizmetleri tüm kamu kurum kuruluşları ziyaretlerinde anlattı.
Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat, son olarak Pervari ve Eruh ilçelerimizi ziyaret etti.
Pervari İlçe Ziyaretinde AK Parti Pervari ilçe başkanı Tekin Özer’i Pervari Belediyesinden İsmail Özcan’ı ve Pervari kaymakamlığını ve tüm Kamu Kurum Müdürlerini ziyaret eden Fırat, Hastane tarafından hazırlanan promosyon ürünlerini dağıtarak hastanelerde yapılan hizmetleri anlattı. 
Fırat, Pervari ilçesinde kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı tüm kamu kuruluşlara ve Pervari halkına teşekkür etti.
Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat,Eruh İlçesinde Belediye başkan yardımcısı Remzi Aksu, İrfan Ertuğrul, Eruh kaymakamlığı ve tüm kamu kurum müdürleri ve memurların yanı sıra Eruh ilçe emniyet amirliği, ilçedeki tüm esnafları ziyaret ederek, Özel Asema Hospital’ın sağlık alanında vermiş olduğu hizmetleri dağıtmış olduğu broşürlerle anlattı.
Fırat, Eruh halkının kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
Özel Asema Hospital yetkililerinin İlimiz ve ilçelerinde notluk, broşür kalem dağıtıp bilgilendirme yapması ilimiz ve İlçelerinde büyük bir takdir topladı.
Fırat, Özel Asema Hospital olarak bütün kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışarak ilimiz ve İlçelerine hizmet etme noktasında bir bütün olarak hizmet vermek istediklerinin altını çizdi.
Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat yaptığı açıklamada, “bundan böyle öncelikli olarak vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili sorunlarının çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Bize verilen görevi ekip olarak layıkıyla yerine getirmek için mücadele edeceğiz. 
Fırat, “Siirt halkının desteğini arkamıza alarak tecrübeli ekibimizle elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inancım tamdır.
İlimiz halkının hak ettiği, sürekli ve kaliteli yüksek sağlık hizmetini hastanemizin uzman hekim ve diğer hekim ve personel arkadaşlarımızla birlikte en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız.”Dedi.
Kısacası halkımıza sağlıkla ilgili en güzel sağlık hizmetini vermek için kolları sıvadık. Siirt’imizi sağlık sektöründe çağ atlatmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıp başaracağız”.Dedi. 
Fırat, gerçekleştirdikleri ilçe ziyaretlerinde kendilerine kapılarını açan tüm kamu kurum kuruluş yetkililerine teşekkür ederek, göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı ve tüm vatandaşlara teşekkür ederek, hizmet sektöründe hastanelerine duyulan ilgiden dolayı da teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtHastaneAsema
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf demir 5 yıl önce

başarıların daim olsun kardeşim. gününden beri çalışkansın mütevaziliğin ise hiç bozulmadı.