Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Doktorları Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
banner229

Siirt Üniversitesi Sağlıklı yaşam kulübü, Özel Asema Hospital Uzman Hekimleri Nöroloji Uzmanı Dr. Ayfer Ertekin ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Bahar Küçükay, Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi konferans salonunda öğrencilerle buluşturdu.

.Siirt üniversitesinde düzenlenen panele Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mucir Altuncu,Öğretim Görevlisi ve Kulüp Akademik Danışmanı Asım Özbek ve Öğretim Görevlisi Çimen Sabas, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Özel Asema Hospital Uzman Hekimleri Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay öğrencilerin sağlık sorunlarını dinleyip, çözümünü öğrenciler ile birebir paylaştılar.

Özel Asema Hospital Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin, yetişkinlerde görülen Nörolojik hastalıklar hakkında bilgi verirken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay ise kadın sağlığı ve sorunları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin , Nörologların, beyin, omurilik ve çevre sinirlerin rahatsızlıklarının tedavisi ile ilgilendiğini belirterek, Nörolojinin ilgilendiği hastalıklara misal olarak; multipl skleroz, sinir felçleri, konuşma bozuklukları, parkinson hastalığı gibi hastalıklar olduğunu belirterek, sinevizyon eşliğinde öğrencilere sunum yaparak bilgi veren Ertekin, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Özel Asema Hospital Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay ise kadın sağlığı ve sorunları hakkında öğrencilere bilgi verirken, öğrenciler tarafından sorulan soruları da cevaplandırdı.

Panel sonunda Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mucir Altuncu tarafından Özel Asema Hospital Uzman Hekimleri Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay’a teşekkür plaketi verildi.

Özel Asema Hospital Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat, Özel Asema Hospital Uzman Hekimleri Nöroloji Doktoru Yard. Doç Dr. Ayfer Ertekin ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Azize Bahar Küçükay, etkinlikten sonra Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman ve Genel Sekreter Adnan Memduhoğlu ile bir araya gelerek kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
semra şimşek 6 yıl önce

eğitimin olduğu her yerde son zamanlarda hep asema hastanesini görüyorum. bir öğretmen olarak insanlarımıza değer vermek onları önemsemek çok pozitif bir davranış emeği geçen hekimlerin ve öğretmenlerin emeğine sağlık.

Avatar
cansu altan 6 yıl önce

çok güzel bir programdı çok eğiticiydi, hocalar gerçekten çok istekli sunum yaptılar ben ve benim gibi bir çok arkadaşım yanlış bildiğimiz şeyleri özellikle kadın hastalıkları konusunda doktor sayesinde öğrenmiş olduk. çocuk gelişimi öğrencileri adına tşk ediyorum