Bu haber kez okundu.

Özel ASEMA Hospital Çalışanları İftarda Buluştu
banner229
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL tarafından hastane Doktorları ve çalışanlarına yönelik bir iftar yemeği düzenlendi.
Cadde Park Mado’da düzenlenen iftar yemeğine ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat, doktorlar, personeller ve eşleri katıldı.
İftar yemeğinin ardından bir açıklamada bulunan ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu,, geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin hastane çalışanları arasındaki birlik ve beraberliği pekiştireceğine vurgu yaptı.
Erzurumlu, “Önemli olan zor günlerde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu amaçla hastane yöneticileri, doktor ve personelin daha çok kaynaşmalarını, birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmek amacıyla böyle bir organizasyonu düzenledik" dedi. Siirt’in sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet verdiklerini belirten Genel Müdür Mehmet İhsan Erzurumlu,“Şuan Hastanemizde birçok alanda bölümlerimiz mevcut olduğunu, vatandaşların özel hastaneleri tercih etme nedenlerinin ilgi ve özel alaka olduğunu söyleyen Erzurumlu, “Hastalarımız özel ilgi ve alaka istiyor. Tahlillerin doğru sonuçlanması bizi tercih etme nedenleri içinde alıyor” diyerek özel hastanelerin daha da önem kazanacağının altını çizdi.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL olarak bu tür organizasyonların devam edeceğini ifade eden Erzurumlu, iftar yemeğine olan katılımlarından dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.