Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Bayramda Hizmet Verecek
banner229

Özel Asema Hospital 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde poliklinik hizmeti vermeye devam edecek.

Özel Asema Hospital kurban bayramı boyunca Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Uslan, Çocuk Hastalıkları uzmanı Dr.Ahmet Gökhan Uslan,Dr.Melike Karabulut ve Dr.Taner Adıgüzel, Ramazan Bayramı boyunca hizmet verecekler.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat tarafından yapılan açıklamada, uzun bayram tatili nedeniyle hastanede özellikle çocuk hastalıkları ve Kadın Doğum polikliniklerinin Bayram boyunca 7/24 hizmet vereceğini belirterek,9 günlük tatil nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından önemli olduğunu ve geçtiğimiz yıl ramazan bayramında başlatılan bu uygulamadan Siirt halkının çok memnun kalması nedeniyle, bu bayramda da yapılmasına karar verdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.