Bu haber kez okundu.

Baykan Yeni Su Şebekesine Kavuşuyor
banner229

2012 yılında yapımı tamamlanan, ancak o tarihten bu yana kullanıma açılmayıp atıl bekletilen Baykan şehir içi içme suyu şebekesi faaliyete geçiyor.

Baykan İlçe Belediyesi tarafından ihalesi yapılıp, sözleşmesi imzalanan ‘Yeni Şebekeye Entegre Olma İşi’ hızlıca başladı.

Proje kapsamında hem yeni şebekenin eksiklikleri tamamlanacak, hem de tüm abonelerin bağlantıları yapılacak. Yeni şebekenin 60 günlük bir çalışma süresinden sonra kullanıma açılması bekleniyor.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Cuma Çotu çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Baykan İlçesi’nin artık eski şebekeden kurtulacağını ve sağlıklı şebekeye kavuşacağını dile getiren Başkan Vekili Çotu, İlçe Merkezinde yapılan su şebekesi çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Çotu,mahalle ziyaretleri sırasında çocukları da unutmayarak, çeşitli hediyeler veren Kaymakam Çotu, çocukların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.