Bu haber kez okundu.

Öğrencilere "Kişisel Hijyen" Eğitimi Verildi
banner229

Siirt Merkez Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık Eğitim Biriminde görev yapan Hemşire Nevin Bülbül tarafından merkezde bulunan ilköğretim okullarına "Kişisel Hijyeneğitimi verildi.

Toplum Sağlığı Merkezine bağlı Sağlık Eğitim Biriminde görev yapan Hemşire Nevin Bülbül öğrencilere ve okul personeline kişisel hijyen konusunda eğitim verdi.

Eğitim hakkında okul konferans salonunda bilgi veren Hemşire Nevin Bülbül ‘’Kişisel Hijyen ve El Yıkama’’ günümüzde ne kadar önemli olduğunu belirterek sözlü ve sinevizyon gösterisi ile bilgiler verdi.

Çocuklara kişisel temizliğin nasıl yapılması gerektiğini anlatan Hemşire Nevin Bülbül doğru diş fırçalama tekniğinin nasıl olması gerektiğini de uygulamalı olarak gösterdi. Hijyen kurallarına uyulması halinde birçok hastalığın önlendiğini aktaran Hemşire Nevin Bülbül, öğrencilere ellerin sık sık bol su ve sabunla yıkanmasını önerdi.

Sağlık Müdür Vekili Dr.Erol Emre Ömür ise çocuklarımızın daha iyi sağlıklı ve hijyenik ortamında büyümelerini sağlayabilmenin en güzel yolun eğitim olduğunu belirterek, eğitimlerin devam edeceğini söyledi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.