Bu haber kez okundu.

Memur-Sen ve Divasen,  Özel Asema  Hospital Hastanesi Özel İndirim Anlaşması Yaptı
banner229

Özel Asema hospital  binasında yapılan anlaşma programa Memur-Sen Siirt Şube Başkanı Beşir Özyeşil, Diva-Sen Şube Başkanı Naci Özay ile Özel Asema Hospital Hastanesi yönetim kurulu başkanı M.İhsan Erzurumlu katıldı.

Sağlık sözleşmesi imza protokolü programında konuşan Memur-Sen  Şube Başkanı Beşir Özyeşil, İlimizin prestijli ve  özel hastanelerinden biri olan Özel Asema Hospital Hastanesiyle yapılan bu özel indirimli anlaşma ile il genelindeki tüm üyelerimiz ve birinci derece yakınları kaliteli tedavi hizmetleri göreceklerini söyledi.

Özel Asema Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. İhsan Eruzurumlu ise, Siirt'in  en büyük Sivil Toplum Kuruşu olan Memur-Sen ve Dİva-Sen'le özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını ve Memur-Sen ve Diva-Sen’lilere kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını taahhüt ettiklerini ifade etti.

Memur-Sen’li üyeler, üye kimlik kartlarını ibraz etmek koşuluyla

Tüm muayene, poliklinik tedavi ve tetkiklerde özel bir indirim,

Operasyon paket işlem uygulamalarında alınan ilave ücretlerde özel bir indirim,

Hastanenin sunduğu Chec-kup paketlerinde özel bir indirim,

Özel indirim uygulayacak ve hastadan nakit veya kredi kartı ile ödeme talep edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 9 yıl önce

di̇vasen yöneti̇mi̇ne teşekkür ederi̇z. si̇i̇rt i̇li̇nde tek başlarina büyük mücadele veri̇yorlar. hi̇zmetleri̇ni̇z dai̇m olsun

Avatar
sefa 9 yıl önce

en küçük bir ameliyatta 250.00 tl anestezi ücret farkı istemektedir yazık vatandaşa neymiş adı değişti yeni hastanemizin hizmet yok para var