Bu haber kez okundu.

Kadın Doğum Doktoru Emine Ufuk Büyükkaya’ya Yoğun İlgi
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi kadrosuna kattığı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya’ya ilk günden itibaren hastaların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

1 Kasım İtibari ile Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya, Hastalarını can kulağıyla dinlemesi ve şefkatli tutumu ile hastaların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi kadrosuna kattığı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya, hastalara olan yakınlığı ve teşhisleri ile halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Başarılı ameliyatlarından ziyade hastalara gösterdiği ilgi ve teşhisleri ile Siirt halkından tam not alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya Özel Siirt Hayat Hastanesine göreve başlamasından sonra Kadın Doğum Polikliniğinde yoğunluğunun arttığı gözlendi.

Hastaları tarafından oldukça sevilen bir isim olan uzman Doktor Emine Ufuk Büyükkaya için vatandaşlar “Hastaneye muayeneye geldiğimizde bizimle çok güzel ilgileniyor karşımıza oturtuyor dakikalarca bizi bilgilendiriyor ve moral veriyor. Doktor hanım ve çalışanlar hastanın psikolojisinden anlıyor ve ona göre davranıyor.

Hastane yöneticileride; Hastanemizde ilginin tam olması bizi memnun ediyor dediler.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Ufuk Büyükkaya;

*Gebelikte tarama testleri.

*Gebeliğe hazırlık ve gebe takibi.

*Normal doğum

*Ağrısız doğum (epidural anestezili doğum)

*İnkontinans cerrahileri ve (idrar kaçırma) tedavileri.

*Laparaskopik ameliyatlar

*Kısırlık tetkikleri ve tedavileri ilaçlı rahim filmi= HSG

*İntra uterin inseminasyon (aşılama tedavisi) *

Genital estetik ameliyatları gerçekleiştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.