Bu haber kez okundu.

İlimize 53 Doktor Ataması Yapılacak
banner229

Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt ve ilçelerinde görev yapmak üzere 8 uzman, 45 pratisyen olmak üzere toplam 53 doktor ataması yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ederek, kentin ihtiyaç duyduğu doktor kadroları ve sağlık yatırımlarını aktaran AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay'ın girişimleri sonuç verdi.

Girişimlerin ardından Sağlık BakanlığıSiirt ve ilçelerinde görevlendirilecek 53 doktor kadrosunu açtı.

Milletvekilimiz Aktay yaptığı açıklamada: “Siirt'e hizmet noktasında üzerinde önemle durduğumuz alanlardan biri de bilindiği gibi sağlık alanıdır. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan ile yaptığımız görüşmede Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilecek olan 77. dönem hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında Siirt genelinde ihtiyaç duyulan branşlarda görev yapmak üzere il genelinde toplam 53 doktor ataması yapılacağını bildirdi. Aktay, Sağlık Bakanımıza yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yapılacak atamalarla ilimizde ihtiyaç görülen Uzman hekim ve Pratisyen Hekim ihtiyacının büyük oranda giderileceğini, vatandaşa daha iyi sağlık hizmeti verileceğini ve ilimizde artık çok önemli ameliyatlar başarılı bir şekilde yapıldığını, Doktor atamalarının yanında Eruh İlçemizde yapımı devam etmekte olan 30 Yataklı Devlet hastanesi inşaatı ile beraber diğer hastanelerin de tıbbi cihaz konusunda  önemli sağlık yatırımları gerçekleştirildiğini söylediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.