Bu haber kez okundu.

Göz Doktoru Şaban Kılıç, Çocuk Hastalarının Gözbebeği Oldu
banner229

Siirt Devlet Hastanesinin başarılı Göz Doktoru Şaban Kılıç, Çocuk hastalarının gözbebeği oldu.
Siirt Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Mütehassısı Op. Dr. Şaban Kılıç, hastalara yaklaşımı ve alanındaki uzmanlığı ile halkın sevgisini ve takdirini toplamaya devam ediyor.
Zorunlu hizmetinin ardından da Siirt Devlet Hastanesinden ayrılmayan Dr. Kılıç mesai mefhumu gözetmeksizin hastalara şifa dağıtmak için çaba harcıyor.
Op. Dr. Şaban Kılıç’ın özellikle çocuk hastalarına olan yaklaşımı ve tedavilerinde gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çocuk hastaları tarafından  kendisine resimler,şiirler yazarak bazıları çikolatalar getirerek sevgilerini gösteriyor.
Doktorun hastalara yaklaşımının çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar “Çok sabırlı ve müşfik bir doktor. Hastalarına karşı çok sabırlı, kırmadan, üzmeden onları dinleyip, gerekli bilgilendirmeleri yapıyor. 
Aynı zamanda mesleğinde de kendisini çok iyi yetiştirmiş bir hekim. Kendisinin Siirt’te görev yapıyor olması bizler için bir şanstır.” Şeklinde görüş belirtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celâl kısa 4 yıl önce

Hocam azyter i kaç damla kulanayım tek damla yeterlimi yoksa her göze 3.yada 4 damla yeterlimi.