Bu haber kez okundu.

Dr. Yılmaz Yeniocak Yılın Doktoru Seçildi
banner229

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Ankara’da gerçekleştirilen organizasyona 81 ilden seçilen yılın doktorları katıldı.

Siirt’te yılın Doktoru seçilen Siirt Aile Hekimleri Derneği kurucu üyesi Dr. Yılmaz Yeniocak Türkiye’deki tüm aile hekimleri adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Tıp Bayramı Organizasyonu'nda konuşma yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bizler tüm sağlık çalışanları olarak 'kara gün dostu' ifadesinin müşahhas örneği olan bir mesleğin mensuplarıyız. Sağlık çalışanı ve hekim olmak; başta insanı sevmek, mesleğine yürekten inanmaktır." dedi.

Bakan Koca, "Gece gündüz demeden çalışan, bu kutsal mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, mesleğine aşkla bağlı, saygın, onurlu meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutlarım.

Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Özgür Aydın, yılın doktoru seçilen Dr. Yılmaz Yeniocak’ı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.