Bu haber kez okundu.

İl Hakem Kurulundan, Vali Atik’e Ziyaret
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu Siirt İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Şefikoğlu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Siirt Şube Başkanı Hamza Yaşar, Vali Ali Fuat ATİK’İ makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Ali Fuat Atik, başarı dileğinde bulundu.

İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Şefikoğlu’da kabullerinden dolayı Vali Atik’e teşekkür ederek, İl Hakem Kurulu’nun il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Şefikoğlu ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve Gençlik Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç’a ilimiz hakemleri için yaptırılan yağmurluklardan hediye ettiler.

Türkiye Futbol Federasyonu Siirt İl Hakem Kurulu Başkanı Gökmen Şefikoğlu, İlimizdeki gençlerin kardeşçe,beraber ve spor yaparak yaşayabilmeleri,İlimizi Bölge ve Türkiye Hakem ve Gözlemciliği adına temsil edebilmek için adeta gece ve gündüzlerini harcayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CAN HAKAN 6 yıl önce

SİİRTTE YILLARCA SİİRTSPORA PARA AKITILDI 3/5 KİŞİ FAYDALANDI.KEŞKE HAKEMLERE DİĞER BRANŞLARA DESTEK ARTIRILSA ÇOK DAHA İYİ NOKTADA OLACAZ SPOR ADINA.GÖKMEN BEYEDE BAŞARILAR UMARIM SİİRTLİ OLARAK BİR YERLKERE GELENLER ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPARLAR.

Avatar
GARİSİLİ BURHAN 6 yıl önce

ALEMİN KRALISIN GÖKMEN BAŞKAN