Bu haber kez okundu.

Dr. Aslan, 7-14 Nisan Sağlık Haftası Açıklaması
banner229

 2015 yılı Dünya Sağlık Örgütü tarafından 7-14 Nisan Sağlık haftası dolayısıyla 2015 yılı teması Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Güvenilir Gıda” olarak belirtilmiştir.

Müdürlüğümüzce 7-14 Nisan Sağlık Haftası etkinlikleri kapsamında; sağlık kurumu ve kuruluşları ile etkileşim içinde olan kurumlar Müdürlüğümüzce ziyaret edilecektir. Siirt’te Sağlık konularının konuşulacağı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Serkan ASLAN’ ın katılacağı televizyon programı planlanmıştır. Aynı hafta içerisinde Müdürlüğümüz 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şubesi Eğitim Birimince, Ambulans şoförlerine ve Özel Harekat Şubesine yönelik İlk Yardım ve iş kazaları eğitimi verilecektir.08.04.2015 tarihinde Özel Harekat Şubesinde  10.04.2015 tarihinde Andera AVM’ de organ bağışı ile ilgili stant kurulacak ve vatandaşlar bilgilendirilecektir.

Sağlık Haftası etkinlikleri çerçevesinde 14 Nisan’da yapılması planlanan, kamuoyuna ve mülki amirlere yönelik “Sağlık verilerinin değerlendirilmesi toplantısı, 22 Nisan 2015 “ tarihinde yapılacaktır. Ayrıca Mayıs ayının 2. Haftası, “ Çok sektörlü geniş katılımlı sağlık çalıştayı ” yapılması planlanmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.