Bu haber kez okundu.

DİKKATLER BU KEZ DİYABET HASTALIĞINA ÇEKİLDİ
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesinin koordinasyonunda yapılan etkinlikte Andera AVM'de vatandaşlara Diyabet hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.
Diyabetle ilgili farkındalığı artırmak
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesinin koordinasyonunda gerçekleştirilen ücretsiz diyabet testi ile bir yandan diyabete dikkat çekerken bir yandan da şeker hastalığı ile baş etmenin yolları hakkında vatandaşı bilgilendiren Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube ekiplerinin, Andera AVM’de gün boyu şeker ölçümü yaptı.
Ölçümler sırasında tesadüfen ortaya çıkabiliyor Diyabet nedir, belirtileri ve tedavisi hakkında da vatandaşı bilgilendiren sağlık ekipleri, ölçümler sırasında tesadüfen ortaya çıkan vakaların olduğuna özellikle dikkat çekerek, farkındalığın önemini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.