Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesine Oyun Parkı ve Emzirme Odası Kurdular
banner229
İzmir'de yaşayan sekiz ev kadını, Siirt Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde oyun parkı ve emzirme odası oluşturdu.
İzmirli sekiz hayırsever kadın , Siirt Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde oyun parkı ve emzirme odası oluşturulmasını sağladı.
"Altın günü"ne katılmak yerine birikimleriyle Siirt'te yardıma muhtaç 10 bin çocuğa destek olmak için beş yıl önce " İzmir 'den Siirt'e Gönül Köprüsü" kuran sekiz ev kadını, bu kez de Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde oyun parkı ve emzirme odası yapılmasına öncülük etti. Park ve emzirme odasının açılışı için düzenlenen törende konuşan Mine Kapı, yaptıkları destekler nedeniyle mutlu olduklarını dile getirerek, "Önemli olan çocukların yüzlerinin gülmesidir. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize" dedi.
Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yöneticisi Yener Tanık da İzmirli kadınların yaptığı çalışmayla Doğu ve Batı arasında köprü oluşturduklarını belirterek, "Bu dayanışma inşallah gelecekte meyvesini daha iyi verecektir. Siirtliler adına hayırsever kadınlara teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.