Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesinde Uyku Laboratuvarı Açıldı
banner229

Siirt Devlet Hastanesi bünyesinde uyku laboratuvarı açıldı.

Hastane doktorlarından nöroloji uzmanı Sevinç Ümit, uyku laboratuvarının açılması dolayısıyla hastanede düzenlenen etkinlikte personele bilgi verdi.

Uyku bozukluklarının toplumda çok sık karşılaşılan bir durum olduğunu aktaran Ümit, "Uyku bozukluğu, yaşam kalitesinin bozulması ile depresyon, dikkat bozukluğu, obezite, kronik ağrı, kalp rahatsızlıkları, inme, hipertansiyon gibi birçok sağlık problemine zemin hazırlamaktadır." dedi.

Dr.Ümit, horlama, gündüz yorgunluk, uykuda diş gıcırdatması, bacak sallaması, uyurgezerlik ve uyumada zorlanma şikayetleri olan hastaların uyku laboratuvarından yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 7 yıl önce

bu kadar guzel bır projeyi siirt halkımıza kazandıran sayın siirt ili kamu hastaneler birlği genel sekreteri sayın uzm dr. fikret can beye tesekkurlerımızı sunarım
basarılaırn devamını dilerim