Bu haber kez okundu.

DEVLET HASTANESİNDE DİYABET OKULU
banner229
Siirt’te bir ilk gerçekleşti ve Devlet Hastanesi bünyesinde açılan diyabet okulu faaliyete geçti.
Diyabet okulunda 20 hastaya bir saatlik eğitim verildi ve soruları cevaplandırıldı. Diyabet Hastalarının da birbirleriyle deneyimlerini paylaştıkları eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.
Siirt Devlet Hastanesi konferans salonunda Diyabet Hemşiresi Mehtap Sevinç ve diğer uzmanlar tarafından verilen eğitimde hastalığın teşhis aşamasından hastaların beslenmesine ve eksersizlerine kadar çeşitli bilgiler verildi.
Katılımcılara sertifikalarını veren Siirt Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Muzaffer Aslan yaptığı konuşmada, katılımcılara ve eğitimi verenlere teşekkür ederek; “Diyabet çağımızın hastalığı bu konuda halkımız ve özellikle hastalarımız arasında bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu eğitimi düzenledik. Bundan sonraki dönemlerde de bu tür eğitici çalışmalarımız olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.