Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesinde Akciğer Kist Rezeksiyonu Ameliyatı Yapıldı
banner229

Siirt merkez’de yaşayan 44 yaşındaki Marufet Kayli isimli hasta Siirt Devlet Hastanesinde yapılan başarılı operasyon sonucu akciğerlerine yayılan kistler'den kurtuldu.

Daha öncede aynı nedenlerden dolayı İstanbul’da 2 defa operasyon geçiren hastanın karaciğerinden 5 cm ebatlarında kist alındı.

Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Sertan Erdoğan yaptığı açıklamada “Öksürük, balgam ve ateş şikayetleri ile başvuran hastaya halk dilin de“köpek kisti” diye bilinen akciğer kist hidatik tanısı konuldu. Bölgemizde çok sık karşılaşılan bir durum olan bu hastalığa sahip olan hastamıza başarılı operasyonla, sağlığına kavuşması sağlandı.

Hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Muzaffer Aslan ise yaptığı açıklamada, "Hastamız gerekli tedavileri uygulanarak sağlığına kavuşmuştur. Siirt Devlet Hastanesinin teknolojik alt yapısı, her geçen gün zenginleşen donanımı ve kaliteli hizmeti sayesinde hastaneye başvuran hastaların tedavi süreçlerini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.