Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi Temizlik Personeli Geceli-Gündüzlü Çalışıyor
banner229

Siirt Devlet Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tatilini fırsata çevirerek hastane odaları ve koridorlarında detaylı temizlik yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında herkes tatil yaparken Siirt Devlet Hastanesinin temizlik personeli gün boyunca hastanede temizlik yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tatilini fırsat bilen Devlet Hastanesinin başarılı ekibin başında bulunan Aziz Olgaç ve çalışkan temizlik ekibi hastanede köklü bir temizlik yaptı.

Normal zamanda yüzde 80 doluluk oranıyla en fazla hasta sayısına ulaşan hastane, yoğunluğun azaldığı 23 Nisan bayram tatilinde hastaları rahatsız etmemek ve hastaneyi dezenfekte ederek baştan sona kadar temizledi.

Siirt Devlet Hastanesi temizlik işlerini sürdüren temizlik ekibi, kurum ve kuruluşlar arasındaki temizlik işinden tam puan alıyor.

Siirt Devlet Hastanesi temizlik işinden sorumlu Aziz Olgaç, işlerini severek ve isteyerek yaptıklarını, hasta olan vatandaşlara verdikleri hizmeti zevkle yaptıklarını belirterek,”Siirt’imizin hastanesinde tedavi gören hastalarımıza rahat, huzurlu ve güvenilir bir şekilde hizmet veriyoruz.

Hastalarımıza hizmet etmek bize gurur veriyor. Amacımız, hijyen ve temizlik çıtasını daha yüksekte tutmaktır. Temizliği titizlikle yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Vardiyalı çalışan ekibimiz işini titizlikle yapmaya devam edecektir. Bu başarıda büyük payı olan işçi kardeşlerimizin unutmamak gerekir. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bravo 5 yıl önce

Işte gerçek emekçiler yürekten kutluyorum hastanemiz tertemiz elinize sağlık

Avatar
Hastane çalışanı 5 yıl önce

Hastanede çalışmasak hastanenin pisliğini bilmesek yedireceksiniz bize fotoğraf ile iş olmuyor hastane pisliğini fotoğraflayıp göndersem yayınlar mısınız çok merak ediyorum

Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın hastane idaresine sesleniyorumhastanede işçi sayısı 180 nıgeçmiş haldeyke şu anda çalışan sayı ise 78 zi görünüyor ya geri kalanlar ateme önünde bekleyıphizmet ediyorlar ya bunlara ne dersiniz bunu il yönetimine sormaklazım

Avatar
Kadir 4 yıl önce

Ben 26 yaşındayım temizlik tecrübem var işe ciddi anlamda ihtiyacım var siirt devlet hastanesinde çalışmak istiyorum yardımcı olurd sanız çok sevinirim 0544 551 32 42