Bu haber kez okundu.

Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uz. Dr. Şeyda Kayhan Atandı
banner229

Siirt Devlet Hastanesinde yeni yönetim kadrosu Uzman Dr. Şeyda Kayhan'ın Baştabipliğe atanmasıyla tamamlandı.

Daha önce atamaları yapılan Başhekim yardımcılıklarına Uzman Doktorlar Ramazan Değer, Ümit Sinan Özdemir, Sertan Erdoğan, Hastane Müdürlüğüne Şeref Alper Işık, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Abdülkadir Akay ve hastane müdür yardımcılıklarına Selçuk Yılmaz ve Ahmet Epsoylu getirildi.

Hastane Başhekimliğine yaklaşık iki yıldan bu yana Siirt’te anestezi uzmanı olarak görev yapan Şeyda Kayhan atandı.

Yeni görevine başlayan Uz. Dr. Şeyda Kayhan, amacının ekip ruhu içerisinde hastanede verilen hizmet kalitesini daha yukarılara çıkarmak olduğunu belirtti.

Siirt’i ve hastaneyi iyi bildiğini ifade eden Başhekim Uz. Dr. Şeyda Kayhan; “Amacımız ekip ruhu içerisinde vatandaşa en kaliteli ve en iyi hizmeti onların içinde bulunduğu ruhsal durumu da göz önünde bulundurarak en müşfik bir şekilde vermektir.

Hastanemize başvuran vatandaşların memnun ayrılmalarını sağlayacağız. Bunlarla birlikte hastanemizden il dışına sevkleri de minimum düzeye indirmeyi amaçlıyoruz. Çünkü gerçekten kaliteli bir hekim kadromuz ve personelimiz var.

Bugün hastanemizde birçok fakülte hastanesinde yapılamayan operasyonlar büyük bir başarı ile yapılmaktadır. Çok büyük özveri ile çalışan bir hekim kadromuz mevcuttur ve bu nedenle zorunlu haller dışında vatandaşımızın tedavi için il dışına gitmesine gerek yoktur” dedi.

Başhekim Dr. Şeyda Kayhan, hastanede görev yapan doktorların daha uzun süre ile Siirt’te görev yapmaları için de çaba harcayacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.