Bu haber kez okundu.

Bursa Siirtliler Derneğinde İlk Yardım Eğitimi
banner229

Bursa Siirtliler Derneğinde BİRMED Sağlık Eğitim ve İlkyardım Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Deniz tarafından acil durumlarda ilk yardım konulu eğitim verildi.

BİRMED Sağlık Eğitim ve İlkyardım Kurumu Genel Müdürü Siirtli hemşerimiz Rıdvan Deniz tarafından Bursa Siirtliler Derneğinde dernek üyelerine acil durumlarda ilkyardım konulu eğitim verildi.

BİRMED Genel Müdürü Rıdvan Deniz tarafından dernek üyelerine, kalbi duran bir insana nasıl müdahale edilmesi gerektiğini aşamalarıyla anlatıldı.

İlk yardımın hayat kurtarmadaki önemine vurgu yapan Dr. Uzuntaş, öncelikle ilk yardım konusunda doğru bilinen yanlışlar üzerinde durdu.

Deniz, ilk yardımın hafife alınmaması gereken bir konu olduğunu ve bilinçli bir ilk yardımın hayat kurtardığını dile getirdi. İlk yardımda yaşam zincirinin çok önemli olduğunu görsellerle anlatan Deniz, ilk yardımın kurallarına uygun yapılmasının hayat kurtardığını söyledi. İlk yardımın nasıl yapılması gerektiği, dernek üyelerine cansız manken üzerinde uygulamalı olarak gösterildi.

Bursa Siirtliler Derneği Başkanı Selim Demirel eğitim sonrası yaptığı açıklamada: "Değerli hemşerimiz Rıdvan Deniz' e göstermiş olduğu yakın ilgi ve samimiyetinden dolayı teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.