Bu haber kez okundu.

Belediye İş Sendikası İle Özel Siirt Hayat Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi ile Belediye İş Sendikası (Siirt Belediyesi, Pervari Belediyesi, Kurtalan Belediyesi,Şirvan Belediyesi,Veysel Karani Belediyesi,Tillo Belediyesi,Baykan Belediyesi,Gökçebağ Belediyesi,Kayabağlar Belediyesi,Atabağı Belediyesi) üyeleri (işçiler) arasında Özel İndirimli sağlık hizmeti anlaşmasında, personel ile (anne,baba,eş ve çocuklar) olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetinden ve tüm branşlardan %20 indirim anlaşması imzalandı.

Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzalanan indirim protokolünde, Muayene fark ücretlerinden, Radyoloji işlemleri (Emar, Ultrason,Tomografi),Laboratuar işlemleri (Tahliller),Normal Doğum işlemelerinden,Sezeryen Ameliyatlarından,Genel Ameliyat fark ücretlerinden,Check-Up hizmetlerinden,yatak ücretlerinden indirimli faydalanabilecekler.

Sözleşme imzalayan Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay imza töreninde yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi, "Sağlık alanında verdiği hizmetlerle ilimizin ilk özel hastanesi olan Özel Siirt Hayat Hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık.

Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Özel Siirt Hayat Hastanesinden sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. Belediye İş Sendikası olarak bu imkanı bize sağlayan Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz." dedi.

HASTA ODAKLI, KALİTELİ HİZMET

Hasta odaklı ve kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, İlimizde yaklaşık 1.200 üyesi bulunan Belediye-İş  sendikası ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık.

Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde olarak hareket ediyoruz. Bu anlamda uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz. Bizde bu büyük aileye hizmet vermekten ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat,, "İndirim sözleşmemizin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.