Bu haber kez okundu.

Başkan Cellek, Asfalt Çalışmalarını Denetledi
banner229

Şirvan Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladı. İlçede çalışma yapılan bölgelere giderek çalışmaları yerinde denetleyen ve yetkililerden bilgi alan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek " asfalt ekiplerimiz, Şirvan daha güzelleşsin ve yaşanılabilir hale gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimiz "Şirvan'da asfalt sorunu kalmayacak" sözümüzle hareket ediyorlar. Her şey daha güzel bir Şirvan için" dedi.

4 ayrı mahallede yol çalışması

Şirvan Belediyesi sınırları içerisinde yer alan mahallelerden Cevizli, Bağcılar,Kırtepe ve Banehan’da ihtiyaç olan sokaklarında tam kaplama, onarım, çalışmalarına başlayan belediye, asfalt sezonunu açarak çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyor. 4 ayrı mahallede aynı anda, yol, kaldırım ve asfalt çalışmasını yürüten ekipler, yaz sezonu boyunca aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Cellek, çalışmaları denetledi

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, asfalt ekiplerinin 4 ayrı mahallede yürüttüğü çalışmaları denetledi.

Cevizli Mahallesi, Bağcılar Mahallesi, Kırtepe Mahallesi ve Banehan mahallesinde çalışma yapılan sokaklarda yol çalışmalarını inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Cellek, mahallelilerin taleplerini ve sorunlarını da dinledi. Mahalle sakinleri, ilçede yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, hizmetler için Belediye Başkanı Necat Cellek’e teşekkür etti.

"Her şey daha güzel bir Şirvan için"

Başkan Necat Cellek, ekiplerin, sıcak havaya rağmen sokaklarda asfalt yapım çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Tam kaplama asfalt çalışması yürüten ekiplerimiz, normal şartlarda yürümenin bile zor olduğu durumlarda asfalt dökümü gerçekleştiriyor. Emekçi kardeşlerimizi yoğun sıcaklarda dikkatli çalışmaları konusunda uyardık. Asfalt ekiplerimiz, Şirvan daha güzel bir yer haline gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.