Bu haber kez okundu.

Divaslove Tektaş Küpeler Çok Uygun Fiyatlarla!
banner229

Divaslove Tektaş Küpeler Çok Uygun Fiyatlarla!

Tektaş küpe modelleri, ışığın muhteşem yansımasıyla kimi zaman etraftaki tüm renkleri emen ve geri yansıtan bir sihir gibidir. Kadınlar için günlük/ gece davetleri ya da kokteyl hazırlığı anlamında büyük bir kurtarıcıya dönüşen tek taş küpe modelleri, Divaslove sayfalarında masalsı bir görünüme bürünüyor. Yuvarlak, kare, üçgen formlu tek taş küpe modellerinin pırlanta saflığını, şeffaf parlaklığını ve kusursuz ışığını görmek için siz de Divaslove sayfalarına davetlisiniz. Yuvarlak beyaz altın platform üzerine sabitlenmiş mini tek taşlı pırlanta küpe modeli de bunlardan biri. Bu modern anlatımlı tektaş küpe de sportif ve casual bir şıklık saklı. Bu anlamda günlük Jean kombinlerinizden, casual tüm kıyafetleriniz ile kullanabileceğiniz mükemmel bir eşlikçiye dönüşüyor adeta. Hemen ardından 10 karat değerinde küçük mini taşlı tırnaklı modeli geliyor. Küçük taşlardan hoşlanan naif bayanların tercih edebileceği bu tektaş küpe modeli ise parlaklığı ve küçüklüğüyle hem yeterli, hem de göz okşayıcı bir boyuta sahip. Bu yüzden kulaklardaki varlığıyla yine gündüzden geceye size eşlik edebilecek ve üzerinizde taşıyabileceğiniz bir model.

kalp küperenkli küpe

Hemen yanında duran 20 karatlık üçgen pırlanta taşlı küpe modeli ise daha göze takılabilecek boyutlarda. Özellikle saçlarınızı balerin topuzu ya da atkuyruğu yaparak toparladığınız zamanlarda harika bir uyumla kullanabileceğiniz bu küpe modeli size aranan ışığı sunacaktır her daim.

tektaş küpezümrüt küpe

Ardından gelen 30 karat değerindeki pırlanta tek taş modeli ise orta büyüklükte tek taş sever bayanlara hitap edecek cinsten. Uzaklardan dahi fark edilen taşlardan ve ışıltılardan hoşlanıyorsanız gece gündüz kulaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu modelden yararlanabilirsiniz. Gördüğünüz gibi asla modası geçmeyecek olan tektaş modelleri konusunda Divaslove online sayfalarında harika bir festival yaşanıyor. Siz de katılın ve kaçırmayın deriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.